DTO üyeleri, ITMA Barselona 2019’dan mutlu döndü

Denizli Ticaret Odası (DTO), başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltiyor. Bu kez de ITMA Barselona 2019 için üyelerine fuar desteği alma hakkı elde etti; yeni bir başarıya daha imza attı. KOSGEB tarafından sağlanan bu hak sayesinde, fuara giden Denizli Ticaret Odası üyeleri 3000 TL’lik bir destekten faydalandı. Denizli’nin en önemli üretim kalemlerinden tekstil sektöründeki yatırımcıların oldukça fazla ilgi ve katılım gösterdiği organizasyon için Çardak’tan Barselona’ya Türk Hava Yolları ile anlaşmalı olarak direkt özel uçak da kaldırıldı.

DTO üyeleri, ITMA Barselona 2019’dan mutlu döndü
  • 28 Haziran 2019, Cuma 14:44

40’ı KOSGEB tarafından firma başına verilecek 3000 TL’lik fuar desteğinden yararlanan Denizli Ticaret Odası üyelerinden oluşan 160 kişilik kafile, tekstil sektörünün en önemli organizasyonlardan biri olarak görülen ITMA Tekstil Makinaları Fuarı’ndan döndü. DTO, fuar programının yanında üyelerine özel toplantılar da ayarladı. DTO üyeleri ile Türk İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası yetkililerini görüştürdü. İspanya ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin masaya yatırıldığı toplantıda, Türk İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Axel Yıldız, DTO üyelerine, İspanya'da ticaret yapmanın gereklilikleri ile dikkat edilmesi gereken hukuksal, vergisel ve kültürel konularda önemli bilgiler verdi.

DTO SAYESİNDE, KOSGEB’İN DESTEĞİNDEN FAYDALANDILAR
Denizli Ticaret Odası üyeleri, DTO’nun girişimleri sayesinde, ITMA Barselona 2019 Fuarı’na KOSGEB’in 3000 TL’lik desteklerinden faydalanarak gitti. Bu arada, ITMA 2019, Frankfurt’taki Heimtextil Fuarı’ndan sonra Denizli’den yurt dışındaki bir organizasyona direkt uçak kaldırılan ikinci büyük etkinlik oldu. 160 kişilik dolu bir uçakla, Denizli’den Barselona’ya hareket edildi. Dönüşte de aynı kafile Barselona’dan Çardak Havaalanı’na direkt uçuşla ulaştı.

Büyük ilgi gören ITMA Tekstil Makinaları Fuarı ile beraberindeki organizasyonlar, bu yıl 20-26 haziranda İspanya’nın Barselona kentinde gerçekleştirildi. 4 yılda bir düzenlenen uluslararası fuar, tekstil sektöründeki yeni fikirleri yakından görebilmeleri, inovatif çözümlere erişbilmeleri ve doğabilecek iş birliği fırsatlarını değerlendirmeleri için sektörün neredeyse tüm aktörlerini bir araya getiriyor.

BAŞKAN ERDOĞAN: “VERİMLİ BİR ETKİNLİK OLDU”
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerinin oldukça verimli geçtiğini söyledikleri bir organizasyon için teşekkürlerini iletmelerinden duydukları mutluluğu yaşadıklarını söyledi. Başkan Erdoğan, “İhracatımız ve ekonomimize katkı sağlayacak her türlü girişim, bizim için son derece önemlidir. Üyelerimizin uluslararası arenada rakipleriyle rekabet edebilmeleri için bilgi, görgü ve imkanlarını artırmalarını, bu anlamda çok önemsiyoruz. Son teknoloji ürünler ile sektörlerindeki yenilikleri yerinde görmekle kalmadılar, ikili görüşmelerde İspanya ile ticaretimize dair merak ettiklerini sorup öğrenme imkanı da yakaladılar. Fuar organizasyonlarımız bu sene de yıl boyunca devam edecek.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık