DTB Başkanı Tefenlili'den üreticilere dolandırıcılık uyarısı

Denizli Ticaret Borsası (DTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli'deki kuruyemiş firmalarının adını kullanarak piyasadan ürün almaya çalışan dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

DTB Başkanı Tefenlili'den üreticilere dolandırıcılık uyarısı
  • 20 Aralık 2019, Cuma 14:23

Tefenlili, yaptığı yazılı açıklamada üyelerden aldıkları bilgiler neticesinde, ülke genelinde faaliyet gösteren bazı kötü niyetli kişilerin özellikle Denizli'deki kuruyemiş firmalarının adını kullanarak, incir, kestane, badem, fıstık gibi ürünler almaya çalıştığını tespit ettiklerini ifade etti.

 

Tefenlili, "Üreticilerimizin ve tüccarlarımızın dolandırıcılar tarafından mağduriyet yaşamamaları için adı geçen firmalar ile iletişime geçerek talebin doğruluğunu teyit etmeleri uygun olacaktır. Üretici ve tüccarlarımızın bu konuda dikkatli olmalarını önemle tavsiye ediyorum. Dolandırıcılık vakası ile karşılaşıldığında mutlaka en yakın kolluk kuvvetlerine bilgi verilmelidir." DENİZLİ (AA) -

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık