Doğan: Belediyecilikte yeni dönem başlıyor

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Mimar Sinan ve Lozan Caddesi esnafını gezdi. Esnafın dertlerini dinleyen Doğan “Mobil belediye ile hizmetler ayağınıza gelecek. Ayrıca 7/24 hizmet veren modern belediye hizmet binası ile esnafımız belediyedeki işlerini tek bir noktadan ve vakit kaybetmeden gerçekleştirecek” dedi.

Doğan: Belediyecilikte yeni dönem başlıyor
  • 26 Şubat 2019, Salı 18:22

Mimar Sinan Caddesi ve Lozan Caddesi’nde esnafı ziyaret eden CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, vatandaşların yüzünü güldürecek projeler ile geldiklerini müjdeledi. Doğan, esnafın Merkezefendi Belediyesi’ndeki işlerini halletmek için dağınık yapı nedeni ile saatlerce uğraştığını söylemesi üzerine, bu sorunu en kısa zamanda çözeceklerinin sözünü verdi.

“MOBİL BELEDİYE İLE BELEDİYE AYAĞINIZA GELECEK”
Cadde esnafı tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Şeniz Doğan’a, Merkezefendi Belediyesi’nin dağınık hizmet binaları nedeni ile çok vakit kaybettiklerini söylediler. Doğan, ödeme ve beyanname gibi çok kısa sürmesi gereken işler için bile zaman kaybettiklerini belirten vatandaşlara “Belediye hizmetlerinin tüm Merkezefendililere etkin bir şekilde ulaşması için mobil belediye araçlarını hizmete sunacağız. Belirli bir plan içerisinde hizmet verecek mobil araçlarımız sayesinde, vergi borcu ödemeleri, vergi beyannameleri, halkla ilişkiler başvuruları gibi pek çok hizmeti ayağınıza getireceğiz” dedi.

MODERN HİZMET BİNASI İLE KAPI KAPI DOLAŞMAYA SON
Doğan, Belediye hizmet binalarının farklı noktalarda olması nedeni ile çok kısa bir işlem için bile dükkanlarının uzun süre kapalı kaldığından şikayet eden vatandaşlara yeni hizmet binası projesinin en kısa sürede hayata geçeceğini müjdeledi. Şeniz Doğan “İlçemize yakışmayan ve vatandaşların kapı kapı dolaşmasına sebep olan hizmet binalarının yerine modern bir hizmet binası yapacağız. Modern ve kullanışlı hizmet binamız son teknoloji ile donatılacak. 7/24 hizmet alabileceğiniz hizmet binamız mimari yapısı ile de tüm Türkiye’ye örnek olacak” dedi.


HOCALI KATLİAMI'NIN 27. YILINDA ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUZ
Başkan Adayı Doğan, Hocalı Katliamının 27. yılı nedeni ile düzenlenen anma etkinliğine de katıldı. Azerbaycan Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe CHP Merkezfendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ile birlikte katılan Doğan “Hocalı Katliamı'nın 27. yılında şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık