Devecioğlu: Büyükşehir ile hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz

Cumhur İttifakı AK Parti Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Yokuşbaşı, Sapaca ve Kızılyer Mahalleleri’ni ziyaret ederek, gerçekleştirmek istediği projelerini hemşehrileri ile paylaştı. Honaz Belediye Başkan Adayı Devecioğlu, "Büyükşehir ile hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz" dedi.

Devecioğlu:  Büyükşehir ile hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz
  • 24 Mayıs 2019, Cuma 17:05

2 Haziran’da gerçekleşecek olan seçim için çalışmalarına ara vermeden devam eden Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Yokuşbaşı, Sapaca ve Kızılyer Mahallelerini ziyaret etti, vatandaşlar sohbet edip projelerini anlattı. Başkan Adayı Devecioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katıldığı ziyaretlerde, hemşehrilerinin teveccüh göstermesi halinde hizmetlerini aynı anlayışla sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Adayı Devecioğlu, “Sizlerin desteği ve duası olduğu sürece, hep birlikte Honazımız için çalışmaya gayret edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte, Büyükşehir ile birlikte hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi.   

“YÜRÜYÜŞÜMÜZ DAİM OLSUN”
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, "Beş yıl boyunca sizlerin güvenine layık olabilmek için Turgut Başkanımızla birlikte çalıştık. Honazımız, Denizlimiz nereden nereye geldi. Birçok sorunları çözdük,  daha yapacak çok işimiz var. İnşallah bu yürüyüşümüz daim olsun” diye konuştu. Sapaca Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet eden Honaz Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kızılyer Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına da katılarak vatandaşlarla birlikte dua edip oruçlarını açtı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık