Ders saatinde siyaset yapılınca CHP’den tepki geldi

CHP Çivril belediye Meclisi Üyesi Tunay Yazıcı, tekrar Ak Parti’den aday olan Milletvekili Cahit Özkan’ın okulda siyaset yaptığını söyleyerek tepki gösterdi. İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ders saatinde bahçede toplanıldığını belirten Yazıcı, “Camide kışlada siyaset yapan Ak Parti vekil adayları bu kez de okulu seçti” dedi.

Ders saatinde siyaset yapılınca CHP’den tepki geldi
  • 01 Mayıs 2018, Salı 11:40

Sosyal medya hesabından Özkan’ın fotoğraflarını paylaşan Yazıcı, şu tepkiyi gösterdi:
“Seçim dönemi vatandaştan oy alabilmek için her kılığa bürünen İktidar Partisi Ak Parti’nin, Çivril’liyim diyen ama buralarda hiç göremediğimiz Denizli Milletvekili Cahit Özkan 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde yeniden seçilebilmek için memleketi! Çivril’i ziyaret etmiş. Daha önce değişik dönem ve seçim zamanlarında cami ve kışlada siyaset yapan Ak Parti vekil adayları bugünde Çivril İmam Hatip Lisesinde ders işlenmesi gereken bir saatte lisede eğitim gören bütün öğrencileri okul bahçesinde toplayarak propaganda yapmışlardır. Okul idaresi ve öğretmenleri de ders saatinde yapılan bu siyasi şova tepki göstermemiş!!! Ve onlarda öğrenciler ile birlikte Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan’ın vaatlerini dinlemek zorunda kalmıştır.

Çivril’de 10’dan fazla lise olmasına rağmen Ak Partili vekil Cahit Özkan özellikle Çivril İmam Hatip Lisesi tercih edilerek seçmenlerin dini duygularını kullanma yoluna gitmiştir.
Sonun başlangıcını iyi gören, siyasi mezarlığa gömülmeden önce son çırpınışları yaşayan Ak Parti, milletin dini ve milli duygularını kullanarak son siyasi hamlelerini yapmaktadır.
Laikliğin yok edilmeye, Demokrasi ve Cumhuriyet kazanımlarının silinmeye çalışıldığı bir dönemde gireceğimiz 24 Haziran seçimlerinde tüm yurtsever, aydın, çağdaş ve yenilikçi yurttaşlarımızın Cumhuriyet ilkelerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkacağına inancımız sonsuzdur.
Bizim çabamız Okulları, Kışlası, Yargısı, Hastanesi, Emniyeti ve Sporu 25 Haziran sonrası siyasetten arınmış bir Türkiye…”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık