Denizlispor’da liderlik sevinci

Denizlispor, Süper Lig’den düştükten sonraki 2010-11 sezonundan bu yana ilk kez liderlik keyfi sürüyor.

Denizlispor’da liderlik sevinci
  • 26 Ocak 2019, Cumartesi 18:26

Denizlispor, 5-1’lik Adana Demirspor galibiyeti ve Gençlerbirliği’nin yenilmesinden sonra liderliğe oturdu. Bu, 2010-11 sezonundan bu yana Denizlispor’un ilk liderliği oldu. ‘O sene bu sene’ inancının yüksek olduğu kentte, liderliğin gelmesiyle daha önce kısık sesle söylenen şampiyonluk şarkıları yüksek sesle söylenmeye başlandı.

 

Takımın tatmin edici futbol oynayıp, güzel gollerle üst sıralardaki yerini korumasında teknik ekibin de büyük payı var. Göreve geldikten sonra takımı 11 maça çıkaran ve yenilgi yüzü göstermeyen Teknik Direktör Yücel İldiz’e kentteki sevgi de büyük… Adana Demirspor maçında taraftarın tezahüratla teşekkür ettiği İldiz’in yönetiminde 11 maça çıkan Denizlispor 29 puan topladı.

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık