DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ

Yeni yıldan önce görkemli bir kokteylle açılışını yapan Publin Restoran, muhteşem bir yılbaşı eğlencesine imza attı. Yeni yıla en güzel şekilde girmek isteyen Denizlililer, yeni yıl eğlencesi için Publin’i tercih etti.

DENİZLİLİLER YENİ YILA PUBLİN’DE GİRDİ
  • 01 Ocak 2023, Pazar 16:10

Gastronomi alanında Denizli’ye yeni bir soluk getiren Publin Restoran, muhteşem bir yeni yıl gecesi düzenledi. Misafirler gecenin başlangıcında klasik müzik eşliğinde, şeflerin yılbaşı için özel hazırladığı yemekleri yedi. Gecenin ilerleyen saatlerinde Denizli’nin ünlü DJ’leri, geceye renk kattı. Misafirler dillerden düşmeyen şarkılarla gönüllerince eğlendi.

Yeni yılı coşkuyla karşılayan misafirlere gece yarısından sonra,  közde kestane, mercimek çorbası, midye dolma ve yeni yıl şerbeti ikram edildi. Eğlenceli süprizlerin yaşandığı gecede, misafirler restorandan mutlu ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık