Denizli'de uyuşturucu satıcılarına şafak baskını: 4 gözaltı

Sabah erken saatlerde, 'torbacı' olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Denizli'de uyuşturucu satıcılarına şafak baskını: 4 gözaltı
  • 11 Aralık 2018, Salı 14:34

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şafak vakti, sokakta uyuşturucu satan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlar, Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şubelerinden 100 polisin katıldığı baskınlarda evlerin çelik kapıları koçbaşlarıyla kırdı. Bazı şüphelilerin polisi görünce uyuşturucuları lavaboya dökmeye çalıştığı belirtildi. Operasyonda, 4 kişi yere yatırılarak ters kelepçeyle gözaltına alındı. Evlerde, narkotik köpeği 'Cahaco'nun da kullanıldığı aramalarda çeşitli miktarlarda esrar, metamfetamin, eroin ve uyuşturucu hap ile ruhsatsız pompalı tüfek, ruhsatsız tabanca, 7 bin lira nakit para ve hassas teraziler ele geçirildi. Ele geçilen uyuşturucu maddelerin oyuncak bebek, yastık içlerinde ve mutfak çekmecelerinde bulduğu belirtildi.

 

Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyete götürülürken, soruşturma kapsamında 3 kişinin de arandığı belirtildi. DHA / Ramazan ÇETİN

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık