Denizli’de su fiyatlarına üç yıl sonra yüzde 20 zam geldi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (DESKi) Genel kurulu olağanüstü toplandı. DESKİ’nin 3 yıl sonra su ve diğer tarifelerdeki yüzde 20’lik artış talebi genel kurulda CHP ve İYİ partili üyelerin red oyuna karşı, AK Parti ve MHP’li üyelerin onaylarıyla kabul edildi.

Denizli’de su fiyatlarına üç yıl sonra yüzde 20 zam geldi
  • 17 Temmuz 2019, Çarşamba 14:44

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı Genel Kurulu olağanüstü toplandı. DESKİ, ücretlerinin yeniden düzenlenmesi maddesine ilişkin düzenlemeler yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2016 yılından bu yana su ve tarifelerde artışa gidilmediğini hatırlattı.

 

Başkan Zolan, ” Bizim için önemli olan halkımıza temiz suyu ulaştırabilmek.Çok şükür ki, yeni doğmuş bir bebeğe bile çok rahatlıkla içirebileceğimiz temiz suyumuz var. 3 yıldır fiyatlarda düzenleme yapılmaması, iş ve işleyişin sağlıklı sürdürülebilirliği noktasında sıkıntı yaratmaya başladı. DESKİ yönetimi de böyle talepte bulundu.Suyun halkımıza ulaşması sürecinde sıkıntı yaşanmaması için de böyle bir düzenlemeye gidildi” dedi.

 

Yeni düzenlemeye ilişkin ücretler tarifesi henüz hazırlanmazken, Pamukkale ve Merkezefendi’de bugüne kadar 2.90 lira olan 0-15 m3 arası su ücreti 3.50 liraya yükseltildi.15-31 m3 su bedeli 4.90 liradan 5.88’e çıkarken, 31-250 m3 arası su kulanımında uygulanacak tarife 7 liradan 8.40 liraya yükseldi. Suyun tonu ilçelerde ise 2.00’den 2.40 liraya getirildi. Kaynak: Denizlipost. Com - https://www.denizlipost.com/suya-zam.html

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık