Denizli'de nakliyeciler kontak kapatma eylemi yaptı

Denizli'de nakliyeciler, dijital takograf uygulamasını protesto etmek amacıyla kamyon ve tır garajlarında kontak kapatma eylemi yaptı.

Denizli'de nakliyeciler kontak kapatma eylemi yaptı
  • 03 Ocak 2020, Cuma 16:47

Denizli'de de Bozburun Mahallesi'nde bulunan kamyon ve tır garajında toplanan grup, taşımacılık sistemindeki dijital takograf uygulamasını protesto için kontak kapattı.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, olay yerine gelerek sürücülerle görüştü.

Eylemcilerden Ramazan Bozkaya gazetecilere yaptığı açıklamada, takograf uygulamasının belirli aralıklarla dinlenmeyi öngördüğünü fakat park alanlarında yer bulmakta zorlandıklarını söyledi.

Kamyoncu esnafından çok sayıda belge istendiğinden şikayet eden Bozkaya, nakliye fiyatlarının belirlenmesi ve yük bildirimleri konusundaki sorunların giderilmesini talep etti.
Kamyon şoförlerinden Ali Koca ise "Buradaki arkadaşların sorunu dijital takograf ve bakanlığa yük bildirimleri. Arkadaşların çoğu ilkokul mezunu, akıllı telefon kullanamayan arkadaşlar, bunu yapamazlar. Bu sistem ancak 10 yıl sonra, yeni nesil geldikten sonra olur." dedi. İZMİR / DENİZLİ (AA) -
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık