Denizli’de ikinci üniversite için çalışmalar başladı

Pamukkale Üniversitesi’nin 60 bini bulan nüfusu, kampüs alanındaki yetersizlik nedeniyle Denizli’nin uzun süredir beklediği ikinci üniversite için düğmeye basıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Birkaç alternatif hazırlandı” dedi.

Denizli’de ikinci üniversite için çalışmalar başladı
  • 28 Şubat 2019, Perşembe 15:56

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan'ın görkemli bir toplantı ile yeni dönemde Denizli'ye kazandırmayı planladığı 258 Vizyon Projenin yankıları sürüyor. "Sen ben yok önce Denizli" sloganıyla duyurulan projeler arasında bulunan "Yeni Üniversite" projeleri vatandaşlar tarafından övgüyle karşılandı. Denizli'nin bir üniversite şehri olduğunu söyleyen Başkan Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) kampüsünün çok büyüdüğünü, bölgede artık yeni yapılacak bina yeri kalmadığını ifade etti. Zolan, "Üniversitemizin kalitesi çok iyi, her geçen gün de artıyor. Ancak artık fiziki olarak büyüme şansı kalmadı. Yeni dönemde Denizlimize yeni bir üniversite kazandıralım istiyoruz. Bunun için de bir kaç alternatif yer hazırlandı. Allah'ın izniyle PAÜ'den sonra ikinci bir üniversitemiz olacak" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık