Denizli lezzet şölenine çıkarma yapıyor

Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest’e Denizlililer yoğun ilgi gösteriyor. Anadolu’nun lezzetlerinin yanı sıra keyifli anların yaşandığı ve eğlencenin de unutulmadığı fuara MasterCheff şampiyonu Uğur Kardaş da katılacak.

Denizli lezzet şölenine çıkarma yapıyor
  • 11 Şubat 2020, Salı 11:32

Türkiye’nin en büyük yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali Anatolia Gurme Fest, Denizli Egs park Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Fuara 81 ilden 81 ayrı lezzet damga vururken festivalde İzmit pişmaniyeden Adıyaman peynirli helvasına, Çankırı kaya tuzundan Isparta gül ürünlerine, Hatay künefesine kadar tüm lezzetler; Trabzon peynirleri, Malatya yöresel ürünleri, Kahramanmaraş ürünleri, Afyon ve Kayseri sucukları, Siirt kuruyemiş ürünleri, Sivas, Erzurum, Rize bal stantları da yoğun ilgi gören noktalar arasında yer alıyor. 

MİNİ SİRK HAYRAN BIRAKIYOR
Festival kapsamında dünya rekortmeni lastik adamdan illüzyonistlere ve ateş showlara varana kadar farklı gösteri sanatçılarının yer aldığı sirk organizasyonu yine hafta sonu günde 4 seans şeklinde Denizli’yi renklendirecek. Ücretsiz düzenlenen sirk organizasyonunun yanı sıra, hafta içi saat 18:00’den sonra mini çocuk kulübü ile çocuklar birbirinden keyifli yarışmalara katılarak unutulmaz bir fuar deneyimi yaşayacaklar.

UĞUR KARDAŞ SEVENLERİYLE BULUŞACAK
Vatandaşların büyük bir memnuniyetle ayrıldığı 16 Şubat’a kadar devam edecek festival Denizli’ye lezzet şöleni yaşatmaya devam ediyor.  Fuarda öte yandan MasterCheff 1.si Uğur Kardaş 12 Şubat Çarşamba günü saat 19:00’da Denizlililerle buluşacak. 
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık