Denizli Kayak Merkezi’nde kayak sezonu açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentteki turizm çeşitliliğini artırmak amacıyla hayata geçirdiği Denizli Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı. Karla buluşup kayak yapmak isteyen herkesin davetli olduğu Denizli Kayak Merkezi konuklarını bekliyor.

Denizli Kayak Merkezi’nde kayak sezonu açıldı
  • 27 Aralık 2019, Cuma 14:00

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kentin kış turizminde de söz sahibi olması için hayata geçirdiği Ege'nin en büyük kayak merkezi olan Denizli Kayak Merkezi, kayak sezonunu açtı. Şehir merkezine 75 kilometre uzaklıktaki 2 bin 420 metre rakımlı Tavas ilçesinin Nİkfer Mahallesi'ndeki Bozdağ'da bulunan Denizli Kayak Merkezi, karla buluşup kayak yapmak isteyen konuklarını bekliyor. Hafta sonu yoğun ziyaretçi bekleyen Denizli Kayak Merkezi'nde tüm hazırlıklar tamamlanırken, özellikle mekanik tesisleriyle kış sporlarında dünya standartlarında hizmet veren tesisin kış turizminde en çok tercih edilen noktalardan biri olmaya devam edeceği belirtildi. 

Bizi takip edin: "www.denizlikayak.com"

Denizli Kayak Merkezi'nde kayak ve snowboard sezonunun 26 Aralık 2019 tarihinden itibaren açıldığı www.denizlikayak.com ve tesisin Facebook sayfasından (Denizli Kayak Merkezi) duyurulurken bölgedeki kar kalınlığının 50 santimetreyi bulduğu ifade edildi. Denizli Kayak Merkezi ile ilgili tüm bilgi ve verilerin, tesisin www.denizlikayak.com adresinden öğrenilebileceği, bunun yanında anlık duyuruların "Denizli Kayak Merkezi" adlı facebook sayfasından ayrıca "denizlikayakmerkezi.20"adlı instagram hesabından da takip edilebileceği vurgulandı.

Başkan Osman Zolan'dan davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Kayak Merkezi’nin turizm anlamında son derece önemli bir yatırım olduğunu, tesisisin açıldığı ilk günden itibaren sadece Denizli'den değil Türkiye'nin 4 bir tarafından ziyaretçi ağırladığını söyledi. Tesisin bu yıl da kış turizminin parlayan yıldızı olacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Ege’nin Erciyes’i, Uludağ’ı' dediğimiz kayak merkezimiz de karın ve kayak yapmanın keyfini çıkarmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.
Kristal kar kalitesi Denizli Kayak Merkezi'nde 

Denizli Kayak Merkezi, kış sporlarının yapılmasına en uygun olan ve Türkiye'nin sayılı bölgelerinde bulunan kristal kar yapısı ile ön plana çıkıyor. Bu kapsamda Ege'nin en büyük kayak merkezi toplam 13 kilometre uzunluğundaki 9 adet pisti ile hizmet veriyor. Amatör ve profesyonel kayakçılar ve snowboard yapmak isteyenlerin aradığı her türlü imkanı barındırırken tesiste 2 telesiyej, 1 teleski ve yürüyen bant bulunuyor. Saatte 2.500 kişinin taşınabileceği mekanik tesislerde ziyaretçilerin günübirlik tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal yapılar da bulunuyor.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık