Denizli CHP için şok iddia: Büyükşehir adayı ‘sağdan’ olacak

Denizli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve siyasi kulislerin etkili ismi Mustafa Kaya, bugünkü köşesinde CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Ankara’daki gibi Mansur Yavaş formülü ile belirleneceğini iddia etti ve iki ismin ön plana çıktığını paylaştı. Kaya’nın köşesinin ilgili bölümü şöyle:

Denizli CHP için şok iddia: Büyükşehir adayı ‘sağdan’ olacak
  • 14 Kasım 2018, Çarşamba 13:20

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR İÇİN MANSUR YAVAŞ FORMÜLÜ

Mart 2019 Yerel Seçimlerine 5 ay kala, Denizli’de adaylık yarışı hızlanırken, CHP’de Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için sağdan oy alabilecek, İyi Parti tarafından da desteklenecek bir “Mansur Yavaş formülünün” ağırlık kazanmaya başladığı iddia edildi. İyi Parti Denizli teşkilatlarının da sıcak baktığı bu formüle göre önce, sağ orijinli bir isim üzerinde uzlaşılacak. Bu ismin birlikte çalışacağı, CHP ile İyi Parti’den gelen isimlerden oluşturulan bir belediye ve meclis ekibi kurulacak. Ve ardından bu isim CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sunulacak.

 

MANSUR YAVAŞ FORMÜLÜ İÇİN İKİ İSİM VAR; BEYHAN ASLAN VE İBRAHİM ŞENEL

Peki; “Denizli Büyükşehir İçin Mansur Yavaş Formülü” şeklinde düşünülen bu birlikteliğin adayı kim olacak? Ya da hangi isimler İyi Parti tarafından desteklenen CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için düşünülüyor? Bu konuda, ilk etapta hemen akla gelen iki isim bulunuyor. ANAP dönemi Grup Başkan Vekili Denizli eski Milletvekili ve eski MHP’li Avukat Beyhan Aslan ile Denizli Mimarlar Odası eski Başkanlarından DYP kökenli Mimar İbrahim Şenel.. Denizlili etkili politikacı Beyhan Aslan 2014 yerel seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Denizli Büyükşehir Adaylığı için partiye davet edilmiş ve CHP Lideri ile Ankara’da, CHP Genel Merkezi’nde bir görüşme gerçekleştirmişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık