Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Akşener’in Denizli mitingindeki sözleri hakkında suç duyurusu

Millet İttifakı liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in Denizli’deki ilk ortak mitinginde kullanılan dil mahkemeye taşındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin’den İYİ Parti Lideri Meral Akşener’e cevap verdi ve suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Akşener’in Denizli mitingindeki sözleri hakkında suç duyurusu
  • 07 Mart 2019, Perşembe 18:48

Millet İttifakı liderlerinden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından çıktığı kürsüde, "Cumhurbaşkanının terörist dediği Denizliler. Nasılsınız? İyi misiniz? Evine ekmek götürmekten başka derdi olmayan Denizliler iyi misiniz? Koca yürekli Denizliler size terörist dediler iyi misiniz" diye söze başlamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli mitingindeki sözleri nedeniyle İYİ Parti lideri Akşener hakkında "Cumhurbaşkanına hakaretten" suç duyurusunda bulundu.

Mardin'de bugün halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'in sözlerine tepki göstererek, "Şimdi bir yalan uydurdular ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık baktılar ki tutmuyor, bu yalana başvurdular. Aynısı Meral Hanım da yapıyor. Sen ne terbiyeden muafsın. Utanmadan sıkılmadan, benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden bahsediyor. Utan, utan. Avukatlarımı da görevlendirdim" dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık