Çivril’e yeni meydan

Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de hayata geçirdiği park ve yeşil alan yatırımlarıyla büyük övgü toplayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de düzenleme çalışması yaptığı meydan projesini tamamladı. 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı düzenlemeleri Çivril'e çok yakıştı.

Çivril’e yeni meydan
  • 27 Kasım 2018, Salı 12:08

Park ve yeşil alan yatırımlarıyla Denizli'de kişi başı yeşil alan miktarında 14 metrekareyi yakalayarak Türkiye’ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de yeşil alan yatırımlarıyla dikkat çekiyor. "Denizli'de ne varsa ilçelerde de o olacak" sloganıyla yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın hayata geçirdiği Çivril ilçesindeki meydan projesi tamamlandı. Proje ile 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı olarak kullanılan toplam 14.000 metrekare alandaki yapısal ve bitkisel düzenlemeler bitirildi. 23 Nisan Parkı içinde yer alan binanın tadilatı tamamlanarak, sosyal tesis olarak kullanıma sunuldu. Parkta çocuk oyun alanı, geniş oturma alanları ve yürüyüş yolları yer aldı. Çivril 75.Yıl Parkı'ndaki yer alan büfelerin yerine ise 1 adet yeni ve modern mimariye sahip kafeterya yapılarak vatandaşların kullanımına açıldı. Kafeterya ve çevresinde süs havuzları ile desteklenen oturma alanları ve çocuk oyun alanları da daha modern bir şekilde yenilenerek çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri bir yere dönüştü.

Sosyal anlamda bir alternatif

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırım ve hizmetleri gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Kent genelinde sürdüğümüz yeni yaşam alanları, meydan düzenlemeleri, park ve mesirelik alanları çalışmalarımızın birini de yeşil Çivrilimiz'de gerçekleştirdik. Çivrilimize hizmet edecek 75. Yıl ve 23 Nisan Parkımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Çocuklarımız, hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz burada güzel vakit geçirebilecek. Yenilediğimiz ve daha kapsamlı kullanılabilecek alanlarımız vatandaşlarımıza sosyal anlamda bir alternatif oldu. Çivrilimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Vatandaşlar memnun

Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çivril ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımlar vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, yeni meydanın Çivril için mükemmel olduğu yorumları yapılıyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık