CHP’li Arslan: Denizli’nin İYİ Parti’ye bırakıldığından haberimiz yoktu

CHP’de Denizli Büyükşehir Adayının İYİ Parti’ye bırakılmasının şoku yaşanıyor. Sarayköy adayı konusunda teşkilata whatsapp grubundan savunma yapan Kazım Arslan yine mesaj gönderdi, “Olayı televizyondan öğrendik. Üç vekilin de buhdan haberi yok. İçim sızlıyor. Ne söyleseniz haklısınız” dedi.

CHP’li Arslan: Denizli’nin İYİ Parti’ye bırakıldığından haberimiz yoktu
  • 14 Aralık 2018, Cuma 16:39

Arslan’ın üyelere whatsapp üzerinden gönderildiği belirtilen mesaj şöyle:

Yaşanan son gelişmelerin ardından partililere bir mesaj gönderen CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, adeta içini döktü. Büyük tartışmaların yaşandığı Denizli’de partililere seslenen Arslan, “Değerli arkadaşlarım, sizlere hemen yazamadığım için kusura bakmayın. Dün haberi Tv’den alınca çok şaşkınlık yaşadık ve adeta şoke olduk. Sizlere Ankara’daki gelişmeleri sırası ile anlatmak istiyorum.

 

Öncelikle belirtmeliyim ki, CHP’nin Denizli’nin B.Şehir adayını İYİ partiye bırakılmasından dolayı çok üzgünüm, adeta içim acıyor. Gerçekten sözün bittiği yerdeyiz. Ne söyleseniz haklısınız, Denizli’yi adeta kurban ettiler. Şunu açık olarak belirtmeliyim ki, bizlerin ve İl Başkanımın bu karardan önceden kesinlikle haberimiz yoktur. Bizde kararı dün akşam Tv’nin akşam haber proğramında,saat 20:30’da öğrendik.

 

Ancak daha önceden medyadan duyumlarımız olduğundan, bir hafta önce, Genel Başkan Yardımcılarımız Seyit Torun’a ve Oğuz Kaan Salıcı’ya  üç vekil ve İl Başkanımızla birlikte gittiğimizde ısrarla, Denizli İYİ parti ile pazarlık içinde varmı diye sorduğumuzda kesinlik yok demişlerdir. Ayrıca Sayın Kılıçdaroğlu ile 8 Aralık’da görüştüm, genel başkanımda Denizli pazarlıkta yoktur dedi. Bir yönetim düşününki beraber çalıştığı vekillerine kendi iliyle ilgili bilgi vermiyorlar, konuyu gizliyorlar.

 

Bu gün 13 Aralık günü İl Başkanım, Üç vekil ve İlçe Başkanları ve partililerimiz ile birlikte iki Genel Başkan Yardımcılarımızla görüştüğümüzde bu gelişmeden bizim haberimizin olmadığını teyit etmişlerdir. Ayrıca Denizli’nin ve Balıkesir’in önceden verilmediği için anlaşma durmuştur demişlerdir. Sonradan Akşener’in Genel Başkanımıza arayarak bu iki ilde ısrar etmeleri üzerine,bu hususlar son beş saat içinde gelişti demişlerdir. Durum bundan ibarettir. Ancak biz görüşmelere devam edeceğiz, genel başkanımızla görüşerek bu kararın Denizli için değiştirilmesini ve B.Şehir adayı göstermemizi isteyeceğiz. Selamlar.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık