CHP’de vekilleri de karşı karşıya getiren adaylıklar

CHP’de adayları belirlenen ilçelerden Buldan’da dün yaşanan krizin ardından bugün de Sarayköy karıştı. Krizin büyüdüğü, CHP Milletvekili Kazım Arslan’ın whatsapp’tan gönderilen ve denizlihaber.com’un ulaştığı mesajla ortaya çıktı.

CHP’de vekilleri de karşı karşıya getiren adaylıklar
  • 07 Aralık 2018, Cuma 23:18

Sarayköy teşkilatının ilçede temayül isteği ancak Gülizar Biçer Karaca’nın Merkez Yürütme Kurulu’na Cengiz Delirci ismini verdiği, anlaşılan mesaj şöyle:
“Bunu atanan Cengiz Demirci adayımıza karşı olduğum için değil, temayül isteyen 680 partilimizin istemini yerine getiremediğimiz için üzgünüm. Şahsen ben bütün partililerimizin katılacağı eğilim yoklaması ile daha iyi sonuç alınabileceği ve başarılı olabileceğimiz düşüncesiyle her noktada bunu belirttim. Belirlemenin parti içi yarışı yaparak olsun diye düşünüyordum. Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Genel Başkan Yardımcılarımız Oğuz Kağan’a ve Seyit Torun’a hep birlikte İl Başkanım ve üç vekil bildirdik. Denizli’ye gelen heyetin görüşü de bu merkezde idi.

Ancak ne var ki Gülizar Biçer Vekilim bizim düşüncelerimizin dışına çıkarak, Merkez Yürütme’de ve Parti Meclisi’nde ısrar ederek, bizim söylediklerimizin tersi bir kararın çıkmasını sağlamıştır. Tekrar belirtiyorum bu karar şahsımın isteği dışında çıkartılmıştır. Bilgilerinize sunarım. Ben otuz beş yıldır CHP’nin yükünü çekmiş bir kişi olarak, adayların çok olduğu ilçelerimizde anlaşma sağlanamıyorsa, adayın belirlenmesi hususu partiliye sorularak karar verilmelidir. Bu görüşümü her alanda sürdürmeye ısrarla anlatmaya devam edeceğim. Sevgi ve Saygılarımla”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık