CHP mevcut başkanlarından ikisini değiştiriyor

CHP Parti Meclisi, Denizli’de çok iyi dönemler geçirdiği söylenemeyen Buldan ve Bekilli’deki iki başkanının yerini alternatif isimleri aday yaptı. Denizli’nin tek kadın başkanı Birsen Çelik, Bozkurt’tan tekrar aday gösterildi.

CHP mevcut başkanlarından ikisini değiştiriyor
  • 06 Aralık 2018, Perşembe 17:02

CHP’nin Parti Meclisi, Denizli’nin 4 ilçesinin adayını daha belirledi. Buldan ve Bekilli’de mevcut başkanlarla yola devam edilmedi. Buldan’da bir dönem başkanlık yapan Gülbay’ın yerine, meclis üyesi Hikmet Şenözen aday gösterildi, Bekilli’de ise Mustafa Başkafa’nın yerine Türkan Keyik aday olarak belirlendi. Bozkurt’ta mevcut başkan Birsen Çelik’le yola devam edilecek.

 

Sarayköy’de ise Cengiz Demirci CHP adına yarışacak isim oldu.Parti Meclisi ayrıca Honaz ve Merkezefendi'nin eğilim yoklaması talebini görüşmeyi bir sonraki toplantıya bıraktı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık