CHP Merkezefendi ilçe başkanı adayı Coşkun: Kazanan CHP olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun, devam eden delege seçimlerini değerlendirdi. Coşkun, "Delege seçimlerimiz partimize yakışır bir şekilde devam ediyor. Aday olan, seçilen ve seçilmeyen tüm üyelerimizi yürekten kutluyorum. Kazanan CHP olacak" dedi.

CHP Merkezefendi ilçe başkanı adayı Coşkun: Kazanan CHP olacak
  • 11 Kasım 2019, Pazartesi 11:45

Denizli'de Cumhuriyet Halk Partisi İl teşkilatının seçim sürecinin ilk adımı olarak gösterilen delege seçimleri Merkezefendi İlçesi'nde başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun, son günlerde kamuoyunda delege seçimlerine yönelik manipülatif  bir şekilde devam eden ve başkan adaylarının birbiri üzerinden sürdürdüğü tartışma hakkında görüşlerini paylaştı. Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun, seçimlerde aday olan, oy kullanan ve parti üyelerinin iradesiyle seçilen delegelerin seçiminin bir demokrasi şöleni olduğunu dile getirdi. Gülin Coşkun, "Bu seçimleri yarış gibi nitelendirmek yanlış olur, bu parti içi bir tercih. Kimse kimseye rakip değil. Delege seçimlerinde sadece, partimizin ilçe ve il yönetimini, daha sonra da genel başkan ve parti meclisini seçeceğimiz süreçlerin ilk adımını atıyoruz. Bu bir tercihtir. Sonuçta burada kaybeden bir liste yok. Merkezefendi'de de, Denizli'de de, Türkiye'de de kaybeden bir liste yok. Kazananın CHP olduğu bir seçim bu. Parti içi tercih, bugün bir üyemiz görevlendirilir, yarın bir başka üyemiz görev alabilir" diye konuştu.

"Kazanan partimiz ve ülkemiz olacak"
Demokratik bir şekilde devam eden seçim sürecini değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkan adayı Gülin Coşkun sözlerini şöyle sürdürdü; Demokratik bir ortamda, birlik ve beraberlik içerisinde delege seçimleri başladı. Şahsım adına bu seçimleri objektif bir şekilde takip etmeyi tercih ediyorum. Hiçbir şekilde bu seçimlere müdahil olmadan, birlik ve beraberliğimize zarar getirecek bir anlayış içerisinde olmadan, sonuçları bekliyorum. Sonuçlar ne olursa olsun biliyorum ki kazanan partimiz ve ülkemiz olacak. Delege seçimlerimiz Cumhuriyet Halk Partimize ve Merkezefendimize hayırlı olsun" dedi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık