CHP İl Kongresinde 4 aday çıkabilir…

Bu iddiayı Denizli’nin tecrübeli gazetecilerinden Engin Ünal ortaya attı. Ünal, aday olmayacak Teoman Sancar’ın koltuğuna, Ali Rıza Ertemur, Arif Balkanay, Nuri Çavuşoğlu ve Ali Koyuncu’nun talip olduğunu yazdı.

CHP İl Kongresinde 4 aday çıkabilir…
  • 19 Aralık 2017, Salı 13:28

Gazeteci Engin Ünal, D20haber.com’daki köşe yazısına yaklaşan CHP İl Kongresini taşıdı…Tecrübeli gazeteci, birebir görüşmeleri ve kulis bilgilerine dayandırdığı yazısında Teoman Sancar’ın “Pamukkale, Merkezefendi ya da Büyükşehir belediye başkanlığı adaylığı için aday olmayacağını” söylediğini yazdı.

 

Yazıda ayrıca il başkanlığı için eski il başkanı ve milletvekillerinden Ali Rıza Ertemur, eski il başkanı Nuri Çavuşoğlu, Mimar Arif Balkanay ve Avukat Ali Koyuncu’nun aday olabileceğini ve CHP’nin kongreye 4 adayla gidebileceğini yazdı.

 

Yazının tamamını okumak için linki tıklayın:

 

http://d20haber.com/kose-yazilari/chp-de-cok-adayli-kongreye-dogru

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık