CHP Adayları Ankara’da tanıtım toplantısına katıldı

CHP adayları, Ankara’daki aday tanıtım toplantısında birlik mesajı verdi. 12 Belediye başkan adayı tek tek kürsüde kalabalığı selamladı.

CHP Adayları Ankara’da tanıtım toplantısına katıldı
  • 10 Şubat 2019, Pazar 16:31

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, daha sonra CHP Genel Merkezi tarafından Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Denizli’de Millet İttifakı’nı CHP adına temsil eden 12 belediye başkan adayı, İl Başkanı Mahir Akbaba, Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın da katıldığı toplantıda CHP’nin yerel seçim bildirgesini Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu açıkladı.

 

Daha sonra adayların tek tek kürsüye çağrıldığı toplantıda Denizli’nin 12 ilçesinin başkan adayları büyük alkış aldı. Adaylar seçimi kazanmak için çok çalışacaklarına ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket edeceklerine söz verdiler.

 

Öte yandan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Çalışmalar kapsamında gittiği mahallelerde mevcut ilçe belediyesinin varlığının dahi tartışılır hale geldiğini gören Şeniz Doğan şaşkınlığını gizleyemedi.

Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan’a belediyelerin asli görevi olan hizmetleri dahi alamadıkları için mağduriyet yaşadıklarını söyleyen mahalle halkı, “artık insanca yaşamak istiyoruz, mahallenin sit alanı olduğunu bahane ederek hiçbir hizmet vermiyorlar” sözleri ile şikayetlerini dile getirdiler.

 

Şeniz Doğan, mahalleye nüfusa oranlı yatırım bütçesi nedeni ile en az 2 buçuk milyon TL yatırım yapılması gerektiğini belirterek “Gittiğimiz her mahallede benzer sorunlarla karşılaşıyoruz. Ancak bu mahallemizdeki durum hem farklı hem çok acı. Merkezefendi Belediyesi’nin varlığının dahi tartışır hale gelmiş olmasına hem şaşırdım, hem üzüldüm. Sizden yetki isterken, hizmet etmek için istiyoruz. Ben buradan söz veriyorum, ilçe belediyesi olarak hak ettiğiniz 2 buçuk milyonluk yatırımı yapacağız. Yetkimiz dışındaki hizmetleri almanız için de gereken mücadeleyi birlikte vereceğiz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık