Çevrecinin gözünden kaçmadı: Bu teras başka teras

Pamukkale Belediyesi’nin üniversite yerleşkesinin üst kısmına 100 milyon liraya yapmaya başladığı seyir terası ile ilgili çevreci Mustafa Ünal, önemli bir detayı ortaya çıkardı.

Çevrecinin gözünden kaçmadı: Bu teras başka teras
  • 08 Kasım 2018, Perşembe 14:10

Google’nin harita hizmetinin geçmişe dönük görüntü kayıtlarını kullanarak 2007’den bu yana bölgedeki değişimi kaydeden Ünal, önemli bir detaya dikkat çekti.

 

Orman Bölge Müdürlüğü’nün daha iki yıl önce bölgede erozyon terası çalışması yaptığını, ancak seyir terası için bu çalışmanın yok edildiğini belirten Ünal, şu paylaşımı yaptı:

“Meğer Pamukkale belediyesinin SEYİR TERASI için 2011 yılında yapılan EROZYON TERASLARI komple yok edilmiş. Uydu görüntelerinden bölgenin değişimini yıl yıl gözler önünde.

Orman Bölge Müdürlüğü 7 yıl önce emek ve para harcayarak kendi yaptığı erozyon kontrol teraslama alanlarını niye denetlemedi, yok edilmesine niye göz yumdu.”

HABERE AİT VIDEO


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık