Cemal Pekdemir’e ait Pekdemir Çiftliği konkordato ilan etti

Denizli’nin köklü firmalarından Cemal Pekdemir ailesine ait olan Pekdemir Çiftliği AŞ. konkordato ilan etti.

Cemal Pekdemir’e ait Pekdemir Çiftliği konkordato ilan etti
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 15:53

Ekonomik kriz nedeniyle Denizli firmaları konkordato ilan etmeye devam ediyor. Denizli’nin köklü firmalarından olan ve 39 yıl önce kurulan Cemal Pekdemir ailesine ait olan Pekdemir Çiftliği AŞ. konkordato ilan etti.

 

Pekdemir Çiftliği Yönetim Kurulu adına vekalet eden Avukta Recep Seyhan tarafından yapılan açıklamada, “Cemal Pekdemir ailesine ait olan PEKDEMİR Çiftliği AŞ. 39 yıl önce kurulmuş olup, sizlerin destekleri ile 40 süpermarketi ve yüzlerce çalışanı ile Denizli başta olmak üzere Aydın, İzmir, Afyon ve Burdur illerinde müşterilerine en kaliteli ürünleri en uygun fiyata sunmaya çalışmaktadır. Küresel ekonomik krizin Türkiye’deki yansımaları ve yakın geçmişimizde oluşan yüksek kur ve finansman giderlerinin katlanılamaz boyuta gelmiş olması şirketimizin nakit dengesini olumsuz etkilemiştir. Müvekkil şirketin içinde bulunduğu dar boğazı aşabilmesi ve nakit akışını sağlayabilmesi için borçlarını yapılandırması kaçınılmaz hale gelmiştir. Bu süreçte çalışanlarının tedarikçilerinin ve müşterilerinin tüm haklarını korumak ve işletmenin devamlılığının sağlanması birinci önceliği olup tüm paydaşları ile birlik beraberlik içerisinde bu süreçten en kısa sürede çıkmak adına Denizli Ticaret Mahkemesine 24.12.2018 tarihinde Konkordato talebinde bulunmuş ve sayın mahkeme tarafından şirketimize geçici mühlet kararı verilmiştir” denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık