Cedide Abalıoğlu'ndan acı haber

Denizli'nin duayen iş insanlarından olan ve geçen 3 Mart'ta vefat eden Abalıoğlu Holding'in kurucusu Orhan Abalıoğlu'nun eşi Cedide Abalıoğlu, tedavi gördüğü hastanede 77 yaşında yaşamını yitirdi.

Cedide Abalıoğlu'ndan acı haber
  • 01 Ekim 2019, Salı 15:49

Denizli'de eğitime verdiği destekle tanınan merhum iş insanı Orhan Abalıoğlu'nun eşi Cedide Abalıoğlu, yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde, bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Hayırseverliği ile bilinen ve kendi ismini taşıyan bir imam hatip lisesi de bulunan 4 çocuk annesi Cedide Abalıoğlu'nun cenazesinin yarın (Çarşamba) öğlende, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi'nde kılınacak namazın ardından Denizli Asri Mezarlık'ta toprağa verileceği bildirildi.

Deniz TOKAT / DHA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık