‘Camiyi biz temizledik’ tabelası tepki çekiyor

Merkezefendi Belediyesi’nin, Denizli’deki neredeyse tüm belediyelerin ücretsiz olarak yaptığı cami temizliğini şova dönüştürmesi tepki çekti. Belediye ekiplerinin camilere astığı tabelalarla camileri reklam aracı olarak kullanıldığı iddia edildi.

‘Camiyi biz temizledik’ tabelası tepki çekiyor
  • 14 Ocak 2019, Pazartesi 12:59

Merkezefendi Belediyesi’nin ekiplerince temizlediği camilere ‘Bu caminin temizliği Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılmıştır’ diye tabelalar asması tepki çekti.

Denizligundem.com bu tabelaları gündeme getirerek Merkezefendi Belediyesi’nin camileri reklam aracı olarak kullandığını öne sürdü. Gazeteden Murat Demirbilek, “Seçimlere kısa süre kala tabelalar asıldı” diye ekledi.

Diğer yandan Denizli’deki neredeyse tüm belediyeler bölgesindeki camilerin tamizliğini ücretsiz yapıyor. Hatta CHP’li Bozkurt Belediyesi, bu işi ilçede oturan kadınlara yaptırarak aile bütçesine katkı sağlamayı da amaçlıyor. Ak Partili belediyelerin neredeyse tamamı bu hizmeti verirken, CHP’li belediyelerin de camileri ücretsiz temizlendiği biliniyor.

Google’ye ilçenin adıyla birlikte ‘cami temizliği’ aratması yapıldığında bile binlerce sonuca ulaşılabiliyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık