Çameli’ye kar sürprizi

Denizli’de bir süredir devam eden bahar havası bu sabah yerini yağışlı havaya bıraktı. Denizli’nin en yüksek ilçelerinden Çameli, bu sabah karla uyandı.

Çameli’ye kar sürprizi
  • 15 Mart 2019, Cuma 15:07

Mart’ın ilk haftasından itibaren sıcak bir havanın etkisi altına giren Denizli’de bahar havası yerini kar yağışına bıraktı. Bir süredir 20-22 derece aralığında seyreden, güneşin etkisiyle iyiden iyiye ısınan hava yerini birden soğuk ve yağmura bıraktı.

 

ÇAMELİ’YE KAR YAĞDI

Yağmur, bugün sabah saatlerinde Çameli’de kara döndü. Güne yağışın etkisiyle uyanan Çamelililer, daha sonra kar sürprizi ile karşılaştı. Çameli’de ve bölgesinde hava sıcaklıkları kar ile birlikte hissedilir derecede düştü. Soğuk ve yağışlı havanın hafta sonuyla birlikte yeniden kenti terk etmesi bekleniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık