Büyükşehir'in gönül sofrası Kayaköy’de

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gönül sofrası geleneği Kayaköy Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları önünde yapıldı. Vatandaşların ev sahibi olmasının çok güzel olduğunu belirten Başkan Zolan, “Onların yüzündeki mutluluğu, huzuru görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Büyükşehir'in gönül sofrası Kayaköy’de
  • 22 Nisan 2022, Cuma 11:14

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayında gelenekselleştirdiği mahalle iftarı Kayaköy Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları önünde yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. Burada vatandaşların ramazanlarını tebrik eden Başkan Zolan, mahalle sakinleriyle birlikte aynı sofrada dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan iftar sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada ramazan ayının çok güzel geçtiğini belirterek, bu güzellikleri hemşehrileriyle birlikte yaşamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Kayaköy Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları bölgesinin Denizli’nin yeni yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirten Başkan Zolan, “Burada başta Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, bizlerin talebi ve gayretleriyle TOKİ Konutları için uzun bir çalışma yapıldı ve artık insanlarımıza evlerini teslim eder hale geldik” dedi.

 

“Onlar bizim için kıymetli”

 

Denizli’de vatandaşların konut ihtiyacının karşılanması için gayretlerinin hep sürdüğünü, gerek merkezde gerekse ilçelerde TOKİ Konutları yaparak bugünlere geldiklerini anlatan Başkan Zolan, “Burası büyük bir alan ve büyük bir nüfus yaşıyor. Denizli’mizin konut ihtiyacını karşılayacak şekilde planlandı ve yapıldı. Vatandaşlarımızın ev sahibi olması kadar güzel bir şey yok. Onların yüzündeki mutluluğu, huzuru görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor. Eksik konuları da vatandaşlarımızla görüşerek gidermeye çalışıyoruz. Ama esas olan insanlarımızın başını sokacağı, kaliteli konutlarına kavuşmasıdır. Bu mutluluğun en büyüğüdür. Onlar bizim için kıymetli. Konut sahibi tüm hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

22-23 Nisan’da “Kılıçarslan” sahnede

 

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese hitap eden ramazan etkinlikleri Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde tüm hızıyla sürüyor. Dün akşamki programda Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Özgür Doğan, Türk Halk Müziği konseri ile sahne aldı. İzleyenlerin beğeniyle izlediği konserde Doğan birbirinden güzel türküleri seslendirdi. Ramazan etkinlikleri 22-23 Nisan’da Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nun sahneleyeceği, Anadolu'nun Türk vatanı olmasını canı pahasına savunan Sultan Kılıçarslan’ı anlatan “Kılıçarslan” adlı oyun ile devam edecek. Saat 21.30’da sahnelenecek oyuna tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık