Büyükşehir’den Piyano Resitali Konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 17 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlili genç müzisyen Görkem Ağar’ı hemşehrileriyle buluşturacak.

Büyükşehir’den Piyano Resitali Konseri
  • 17 Ağustos 2022, Çarşamba 14:44

Denizli Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda yaptığı kendine has yorumları ve özgün besteleriyle dünya müzik camiasında adından söz ettiren Denizlili genç müzisyen Görkem Ağar’ı hemşehrileriyle buluşturacak. 17 Ağustos 2022 Çarşamba akşamı saat 21.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek piyano resitalinde genç müzisyen Görkem Ağar, solo piyano bestelerinin yanı sıra, Türk Halk Müziği’nden Amerikan Cazına uzanan geniş bir yelpazede düzenlemelerini seslendirecek. Sahnede piyanoyu elektronik enstrümanlar ile birlikte çalacak Denizlili genç müzisyen Görkem Ağar’ın piyano resitali konserine tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık