Büyükşehir’den Barış Manço anma konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk müziğinin efsane ismi Barış Manço’nun ölümünün 23. yılında da unutmadı, adına özel bir anma konseri düzenledi. Başkan Osman Zolan, usta sanatçının unutulmaz eserleri ile yaşadığını belirterek, "Barış Manço bizim değerimizdir" dedi.

Büyükşehir’den Barış Manço anma konseri
  • 19 Şubat 2022, Cumartesi 11:30

Denizli Büyükşehir Belediyesi, şarkı ve sözleri ile Türk halkının gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Barış Manço’yu ölümünün 23. yılında da anmak için özel bir konser programı düzenledi.

 

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda düzenlenen anma gecesine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcıları Serhat Akbulut, Ömer Faruk Özer, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

Mehmet Bacaklı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın sahne aldığı anma konserinde Barış Manço’nun en sevilen eserleri seslendirildi.

 

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni dolduran Denizlililer şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti, usta sanatçı birbirinden güzel eserleriyle bir kez daha anıldı.

 

"BARIŞ MANÇO BİZİM DEĞERİMİZDİR"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonunu dolduran sanatseverlere teşekkür ederek, "Mehmet Bacaklı kardeşimize de çok teşekkür ediyorum. Barış Manço bizim değerimiz, halkın gönlünde yer etmiş bir sanatçımız. Gerçekten milletimizin, halkımızın duygularını dile getiren Barış Manço’yu saygı ve rahmetle anıyorum, mekânı cennet olsun. Geriye bırakmış olduğu çok güzel eserler var.  Siz ona sahip çıktıkça, o yaşamaya devam edecek. O gönlümüzde, bizim nazarımızda ölmedi.  Salonumuzun tamamını doldurarak bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerime, Mehmet Bacaklı kardeşimize, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestramıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık