Büyükşehir’den altyapı, Pamukkale Belediyesinden üstyapı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin altyapısını, Pamukkale Belediyesinin ise üstyapısını tamamladığı Karşıyaka Mahallesi’nde Üstyapı Açılış Töreni yapıldı. Açılış töreninde mahalle sakinlerine seslenen Başkan Osman Zolan ve Başkan Avni Örki, “Birlikte yaptık, Karşıyaka bambaşka bir güzelliğe kavuştu” dedi.

Büyükşehir’den altyapı, Pamukkale Belediyesinden üstyapı
  • 10 Ekim 2022, Pazartesi 13:31

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından altyapısı, Pamukkale Belediyesi tarafından ise üstyapısı tamamlanan Karşıyaka Mahallesi’nde Üstyapı Açılış Töreni yapıldı. Karşıyaka Mahallesi’nde düzenlenen programa, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Örki törenin açılış konuşmasında hemşehrilerinin kendilerine verdiği destekle Karşıyaka Mahallesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başlatmış olduğu devasa altyapı hizmetlerinin yanı sıra Pamukkale Belediyesi tarafından yapılan üstyapı yatırımlarının tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Karşıyaka Mahallesi’nin makus talihini yendiğini ifade eden Başkan Örki, “Denizli’mizde muhteşem işler yapmış Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ile birlikte bir cesaret örneği gösterdik.  ‘Bu mahallelerimizde güçlü hizmetleri gösterelim’ dedik. Eğer Büyükşehir Belediye Başkanımızın teşvik edici, cesaretlendirici sözleriyle sıkıntıları hep birlikte aştık” dedi.

 

34 kilometre uzunluğunda yol çalışması yapıldı

 

Karşıyaka Mahalle’sinde yaklaşık 30 milyon TL’lik bütçeyle 34 km uzunluğunda 244 bin metrekare yolu kapsayan üstyapı çalışmalarını gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Örki, Karşıyaka Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri yatırım ve hizmetleri tek tek anlattı. Başkan Örki, “Sizler bizim için her şeyin en iyisine layıksınız. Elimizden gelen bütün gayretle sizlere hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. İnşallah nice hizmetlerde sizlerle birlikte kavuşmak dileğiyle, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

“Sizler hizmetin en güzeline layıksınız”

 

Başkan Zolan ise, Karşıyaka Mahallesi özelinde Denizli’nin geçmişte özellikle bu bölgede hava kirliliğinden dolayı nefes almakta zorlanıldığını, musluklardan suların neredeyse akmadığını, kanalizasyon hatlarının plansız bir şekilde yapıldığını, yağmur suyu hatlarının ise hiç olmadığını ve her yağışta su baskınlarının yaşandığını anlattı. Bu durumun 2004 yılı ile birlikte AK Parti Belediyeciliği ile değişmeye başladığını, 2014 yılında ise Denizli’nin büyükşehir statüsüne kavuştuğunu kaydeden Başkan Zolan, “İnsanlarımız her şeyin en iyisine layık dedik. Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlarımız birinci sınıfdır dedik. Sorunları tek tek çözmeye başladık. Bugün geldiğimiz nokta siyahla beyaz gibi, nereden nereye geldik. Şehrimize baktığımızda bir tane köprülü kavşak, nefes alınacak temiz havası yoktu. Koskoca Denizli’de gidilecek 2-3 tane park vardı, çok şükür bugün 1300 parka ulaştık.  Çocuklarımızın top oynayacağı, kültür sanat etkinliklerinin yapılacağı hiçbir tane kültür merkezleri yoktu. Burada bulunduğumuz alandaki pazar yeri yoktu. Denizli’miz çok güzel hizmetler aldı, Karşıyaka Mahallemizde bu hizmetlerin en iyisini aldı. Sizler hizmetin en güzeline layıksınız” dedi.

 

“Sabırla koruk, üzüm olur”

 

Altyapı çalışmaları hakkında Karşıyaka Mahallesi ve bölge mahallelerinde gerçekleştirdikleri altyapı yatırımlarını tek tek anlatan Başkan Zolan, “Allah razı olsun sizlerden, sabrettiniz, bize güvendiniz. Dediniz ki ‘Bunlar bu işe başladıysa bitirir. Bitirdikten sonra da çok güzel olur’ Biz cesaret ettik, sizler bize destek verdiniz, sabrettiniz. Allah’ım hepinizden razı olsun. ” dedi. “Sabırla koruk üzüm olur” diyen Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Pamukkale Belediye Başkanımız sağ olsun bu konuda dertlendiler. Biz altyapıyı bitirir bitirmez, daha araçlarımız gitmeden hemen üstyapıya girişti. Buradan Avni Bey’e hassasiyeti, sizlere vermiş olduğu değer ve iş takibi açısından teşekkür etmek istiyorum. 19 ilçemiz 616 mahallemize hiçbir ayrım yapmaksızın, şu bu demeden görüşlerine bakmaksızın herkese eşit hizmet etmeye, ihtiyaçlarını gidermeye, sorunları çözme konusunda gayret sarf ediyoruz.”

 

Dualarla hizmete açıldı

 

MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip, Denizli’de son 15-20 yıldır hizmet destanları yazan belediyeciliğin her zaman yanlarında olduğunu belirterek emek veren herkese teşekkür etti. Garip, “Bu şehirde taş üstüne taş koyanın, insan odaklı hizmet edenin her zaman yanında olduk, olmaya da sürdürüyoruz” dedi. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise, kendisinin doğup büyüdüğü Karşıyaka Mahallesi’nde böylesine önemli bir yatırımı hizmete alıyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, AK Parti belediyeciliğinin Denizli’de hizmet destanları yazmaya devam ettiğini kaydetti. Güngör, “Bu güzelliği AK Parti, Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları başardı. Cumhur İttifakımızla birlikte memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesinin el ele vererek altyapı ve üstyapı ile birlikte çok önemli bir yatırımı hizmete aldığını belirterek,  Edirne’den Kars’a hizmet siyasetinin mücadelesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde çalıştıklarına dikkati çekti. Milletvekili Özkan “Her bir noktaya eşit, adil hizmet ulaştırma mücadelesinin adı AK Parti’dir. Yolumuz açık, geleceğimiz aydınlık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından açılış dualarla yapıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık