Büyükşehir'den 120 bin dolarlık muza; Denizli Horozu göndermesi

İtalyan sanatçı Maurzo Cattelan'ın koli bandıyla duvara bantlanmış muzdan oluşan ve 120 bin dolara satılan "Komedyen" adlı esere esprili bir göndermede Denizli Büyükşehir Belediyesinden geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin duvara bantlanamayarak kaçan Denizli Horozu paylaşımı büyük beğeni topladı.

Büyükşehir'den 120 bin dolarlık muza; Denizli Horozu göndermesi
  • 11 Aralık 2019, Çarşamba 16:04

Türkiye'deki bazı belediyelerin, İtalyan sanatçı Maurzo Cattelan'ın koli bandıyla duvara bantlanmış muzdan oluşan ve 120 bin dolara satılan "Komedyen" adlı esere yaptığı esprili gönderme akımına Denizli Büyükşehir Belediyesi de katıldı. Bazı belediyeler şehirlerinin kendine has lezzetlerini Maurzo Cattelan'ın 120 bin dolara satılan muzu gibi koli bandıyla duvara yapıştırarak sosyal medya hesaplarından paylaşırken Denizli Büyükşehir Belediyesi, farklı bir paylaşımla herkesi gülümsetti. Bantla duvara tutturulamayarak kaçan Denizli Horozunu resmeden Denizli Büyükşehir Belediyesinin, "#DenizliHorozu biz de isterdik bantla tutturup paha biçmeyi... Paha biçilemedi" şeklinde yaptığı paylaşım büyük beğeni topladı.

Dünya gündemine gelmişti

ABD'de sergilenen ve İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan’a ait olan, "Komedyen" adını taşıyan ve duvara bantlanmış gerçek bir muzdan oluşan eser 120 bin dolara alıcı bulmasıyla dünya gündemine oturmuştu. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık