Büyükşehir sporcusu Ayşenaz, Avrupa ikincisi

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcusu Ayşenaz Özdemir Azerbaycan’da düzenlenen Judo Ümitler Avrupa Kupası’nda gümüş madalya kazanarak ikinci oldu.

Büyükşehir sporcusu Ayşenaz, Avrupa ikincisi
  • 25 Mart 2022, Cuma 14:09

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 23-24 Mart tarihlerinde düzenlenen Judo Ümitler Avrupa Kupası’nda boy gösteren Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcusu Ayşenaz Özdemir Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

 

Şampiyonada Denizli Büyükşehir Belediyespor ve ay yıldızlı milli formayı terleten sporcu Ayşenaz Özdemir ve Milli takımdan arkadaşı Şeyma Yıldırım finale kaldı. Ayşenaz Özdemir normal süresi beraberlikte biten final maçında ‘golden score’ adı verilen uzatma dakikalarında kaybederek turnuvayı Avrupa ikincisi olarak tamamladı.

 

İLK TEBRİK BAŞKAN ZOLAN’DAN

Ayşenaz Özdemir'i ilk tebrik eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu.

 

Başkan Zolan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen Judo Ümitler Avrupa Kupası’nda Avrupa ikincisi olarak bizleri gururlandıran Denizli Büyükşehir Belediyesporumuzun başarılı sporcusu Ayşenaz Özdemir’i yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık