Büyükşehir ramazan programları başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayı kapsamında düzenleyeceği etkinliklerin ilki yapıldı. “Destan Gülistan” adlı program beğeniyle izlenirken, konserden tiyatroya, söyleşilerden şiir dinletisine kadar her güne özel ramazan etkinlikleri dolu dizgin sürecek.

Büyükşehir ramazan programları başladı
  • 04 Nisan 2022, Pazartesi 13:19

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazanın ayında her güne özel düzenleyeceği etkinlikleri ilki olan “Destan Gülistan” adlı tasavvuf, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konseri yapıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan program büyük beğeni toplarken, konserden tiyatroya, söyleşilerden şiir dinletisine kadar her güne özel düzenlenecek etkinlikler dolu dizgin devam edecek.

 

Tüm programların ücretsiz olduğu ifade edilirken, ramazan boyunca gerçekleşecek etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 21.30’da başlayacak. Kongre merkezinin fuaye alanında ise saat 20.30’dan itibaren pandomimden meddaha, ateşbaz gösterilerinden orta oyununa kadar çok çeşitli etkinlikler yapılacak

 

HAFTANIN PROGRAMLARI

4 Nisan Pazartesi: Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Sadi Cesuroğlu’nun sahne alacağı Türk Halk Müziği konseri.

 

5 Nisan Salı: Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Kuaförde Bir Gün” adlı oyun.

 

6 Nisan Çarşamba: Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası’nın vereceği Yunus Emre İlahileri konseri.

 

7 Nisan Perşembe: Senai Demirci söyleşi

 

8 Nisan Cuma: Tiyatro Kare’nin sahneleyeceği “Ağaçlar Ayakta Ölür” adlı tiyatro.

 

BAŞKAN ZOLAN’DAN ETKİNLİKLERE DAVET

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazanın ayının Denizli’de dolu dolu yaşanması için birbirinden güzel programlar hazırladıklarını belirterek, tüm vatandaşları etkinliklerin yapılacağı Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ne davet etti.

 

Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Başkan Zolan, “Çok şükür ramazan ayımızın manevi atmosferini hep birlikte yaşamaya başladık. Mahalle iftarlarımız ve teravih namazından sonra bu güzellikleri hep beraber yaşamak isteyen tüm hemşehrilerimi programlara bekliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık