Büyükşehir karla mücadele ediyor

Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm önlemlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı mücadele ediyor.

Büyükşehir karla mücadele ediyor
  • 19 Aralık 2021, Pazar 11:49

Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, akşam saatlerinden itibaren özellikle yüksek kesimlerdeki bölgelerde etkili olan kar yağışına karşı mücadele başlattı. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Denizli Merkez ve ilçelerde yolların kapanmaması için çalışıyor.

 

Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan Cankurtaran bölgesinde yoğun şekilde hissedilen kara karşı da sabaha kadar çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri olası buzlanmaya karşı da burada tuzlama çalışması yaptı. Öte yandan tüm ilçelerde ekiplerini hazır bekleten Denizli Büyükşehri Belediyesi ekipleri ihtiyaç olan bölgelere karla mücadele araçlarını sevk ediyor.

 

EKİPLER 24 SAAT SAHADA

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kar yağışına karşı tüm önlemeleri aldıklarını kaydederek vatandaşların güvenli seyahati için sahada çalışan ekiplere teşekkür etti.

 

Yolların kapanmaması için ekiplerin 24 saat görev başında olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, vatandaşların yola çıkmadan önce mutlaka kar lastiği, zincir ve çekme halatı gibi tedbirlerini alması gerektiğini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık