Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları doludizgin devam ediyor

Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının konuğu önceki dönem Milli Eğitim Bakanı, eğitimci, yazar Prof. Dr. Ziya Selçuk oldu. Programa katılan hemşehrilerine seslenen Başkan Zolan, “Büyükşehir İle Kültür Buluşmalarımız her geçen gün güzelleşerek devam ediyor” dedi.

Büyükşehir ile Kültür Buluşmaları doludizgin devam ediyor
  • 22 Aralık 2022, Perşembe 12:06

Türkiye’nin önde gelen isimlerini Denizli’de ağırlamaya devam eden Büyükşehir İle Kültür Buluşmaları programının bu haftaki konuğu önceki dönem Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk oldu. Eğitimci, yazar Selçuk Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizlililerle buluştu. Program öncesi Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni de gezen Prof. Dr. Ziya Selçuk’un Denizlililerle buluştuğu programa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile davetliler katıldı. Başkan Zolan programın açılış konuşmasında, programa yoğun ilgi gösteren tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, “Büyükşehir İle Kültür Buluşmalarımız her geçen gün güzelleşerek devam ediyor” dedi.

 

 “Eğitim her şeyin başı”

 

Başkan Zolan, “Bugün çok değerli Bakanımız Ziya Selçuk hocamız bizleri kırmayarak buraya kadar geldi, bizleri kırmadı. Sayın Bakanımızın eğitime vermiş olduğu en üst seviyedeki katkı, değer aynı zamanda gençlerimize ışık tutması ve daha ileriye gitmesi için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Eğitim her şeyin başı, gençlerimiz, çocuklarımız, onlar bizim geleceğimiz. Bu buluşmalarla bir nebze olsun katkı sağlarsak biz kendimizi mutlu addederiz” ifadelerini kullandı.

 

Ziya Selçuk: “Muhteşem bir eser içerisinde, muhteşem işler yapıyorsunuz”

 

Önceki dönem Milli Eğitim Bakanı, eğitimci, yazar Prof. Dr. Ziya Selçuk ise,

Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Denizli‘de bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Gördüm ki Sayın Başkan ve çalışma arkadaşları muhteşem bir eser içerisinde muhteşem işler yapıyorlar. Buraya küçük de olsa bir katkı vermek bizim için de vazifedir. Kendilerine huzurunuzda şükranlarımı arz ediyorum. Herkese şükranlarımı sunuyorum, böyle sohbetler, bu tür alışverişler gerçekten çok kıymetli, sağ olun, var olun” dedi.

 

Denizli’de Ziya Selçuk rüzgarı

 

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ziya Selçuk, çocuk-ebeveyn ilişkileri üzerine “Kırk Kere Söyledim Ben Ne Söyledim, Çocuğum Ne Anladı” adlı sunumunu yaptı. İzleyenlerin hayranlıkla dinlediği Prof. Dr. Ziya Selçuk anlattığı anekdotlar ve yaşam hikayeleri ile katılanlara unutulmaz bir gün yaşattı. Programın ardından Başkan Osman Zolan, Prof. Dr. Ziya Selçuk’a günün anısına Denizli Horozu görseli bulunan kaide hediye etti. Prof. Dr. Ziya Selçuk programın bitiminde sevenleri ile bir araya gelerek kitaplarını imzaladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık