Büyükşehir Denizlilileri aynı sofrada buluşturuyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan boyunca vatandaşları aynı sofrada buluşturduğu iftar sofrası Aktepe Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Zolan, ramazanın maneviyatının, ruhunu, aynı sofrada buluşmanın huzurunu kendilerine yaşatan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Büyükşehir Denizlilileri aynı sofrada buluşturuyor
  • 11 Nisan 2022, Pazartesi 11:44

Denizli Büyükşehir Belediyesinin her gün bir mahallede kurduğu iftar sofrası geleneği Aktepe Mahallesi'nde devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile binlerce mahalle sakini katıldı. Vatandaşların ramazanlarını tebrik eden Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra hep birlikte dua edip oruçlarını açtı, iftarın ardından ise mahalle sakinlerine hitap etti. Başkan Örki, Büyükşehir Belediyesinin hazırladığı bu güzel ramazan sofrasına hep birlikte misafir olduklarını belirterek, “Her birinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Yüce Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri kabullerin en güzeliyle kabul eylesin. Hepiniz hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı. 

 

Gönül sofralarında buluşacağız

 

Başkan Zolan ise davetlerini kabul ederek gönül sofrasında kendileriyle buluştukları için tüm vatandaşlara teşekkür etti. Her gün bir mahallede kurdukları iftar sofrası geleneğinin sürdüğünü kaydeden Başkan Zolan, “Bu geleneğimize pandemi nedeniyle 2 yıl ara vermiştik. Salgından dolayı bir araya gelememiştik. Allah’ıma hamdolsun artık salgını hep birlikte defedeceğiz, ele ele kol kola bu gönül sofralarında buluşacağız” diye konuştu. Ramazanın maneviyatını, ruhunu, aynı sofrada buluşmanın huzurunu kendilerine yaşatan tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Zolan, “Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri kabul ve makbul eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın

 

Milletvekili Ök de konuşmasına vatandaşlarla kendilerini aynı sofrada buluşturan Başkan Zolan’a teşekkür ederek başladı. Tüm vatandaşların ramazanını tebrik eden Milletvekili Ök, “Özlemiştik böyle iftarlar yapmayı, çok şükür burada buluştuk. İnşallah Allah’ım tekrarını sağlıkla sıhhatle nasip etsin diyorum” dedi. Vali Atik, vatandaşlarla kendilerini aynı sofrada buluşturarak bu güzel atmosferi yaşattığı için Başkan Zolan’a teşekkür etti. Pandemi nedeniyle 2 yıldır iftar sofralarında buluşamadıklarını anlatan Atik, “Rabbime şükürler olsun salgını büyük oranda atlattık. Bundan sonra hep birlikte olacağız. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık