Bugün tüm randevular vatandaşlara

Denizli’de her ayın ilk çarşamba günü düzenledikleri halk gününde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Osman Zolan gün boyu hemşehrilerinin istek, öneri ve dertlerini dinledi.

Bugün tüm randevular vatandaşlara
  • 07 Aralık 2022, Çarşamba 18:11

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ayın ilk çarşamba günü düzenledikleri halk gününde hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Osman Zolan’ın sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinlediği halk günü buluşması Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nde gerçekleşti. Halk gününe Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Seval Gebeş, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile Büyükşehir Belediyesi DESKi Genel Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Buldaş ve daire başkanları katıldı. Vatandaşların, bugün belediyeye gelirken kendisi ile randevusuz bir şekilde görüşeceğini bilerek yola çıktığını, bunun da ayrı bir önemi olduğunu anlatan Başkan Zolan, hemşehrileriyle her mecrada da sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi. Halk gününde de Denizli’nin ve hemşehrilerinin sorunları için çözüm üretmeye gayret ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık