Bozkurt’ta 4,2 ve 6 büyüklüğünde iki deprem

Türkiye, İzmir açıklarındaki deprem odaklanmışken, Denizli’nin Bozkurt ilçesinde 4,2 ve 6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. 5 kişi hafif yaralandı, binalar yıkıldı.

Bozkurt’ta 4,2 ve 6 büyüklüğünde iki deprem
  • 08 Ağustos 2019, Perşembe 16:25

AFAD’a göre deprem saat 14.25’te meydana geldi. Merkez üssü Bozkurt olan deprem 6 olarak ölçüldü.

Depremden sadece 6 dakika önce; merkez üssü Çardak olan,  saat 14.19’da 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DENİZLİ VALİLİĞİ: 5 KİŞİ HAFİF YARALI
Denizli Valiliği depremin ardından yaptığı yazılı açıklamada tam detay vermese de ön bilgiyi sundu. Valilik 5 kişinin hafif yaralı olduğunu belirtti, kaymakamlık binasının boşaltıldığını duyurdu.

Denizli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklama şöyle:
“08 Ağustos 2019 tarihinde saat 14.25 de merkez üstü Bozkurt ilçesi olan 6.0  büyüklüğündeki depremin ardından Valiliğimiz koordinasyonunda Bozkurt Kaymakamlığı, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay Başkanlığı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar deprem bölgesine intikal etmiş ve çalışmalara derhal başlanmıştır.

Meydana gelen depremde; ilk belirlemelere göre can kaybı tespit edilmemiş olup, Çardak ilçemizde 5 vatandaşımızda da hafif yaralanmalar tespit edilmiştir. Bozkurt Kaymakamlık binası da hasar meydana geldiği için boşaltılmıştır.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık