Başkan Zolan’dan halk gününe davet

Denizli’de her ayın ilk çarşamba günü vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinlediği halk günü buluşmalarına devam eden Başkan Osman Zolan, 3 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00'da hemşehrileriyle bir araya gelecek.

Başkan Zolan’dan halk gününe davet
  • 01 Ağustos 2022, Pazartesi 15:08

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, pandemi dolayısıyla ara verdikleri halk günü buluşmalarına devam ediyor. Normalleşme süreciyle birlikte her ayın ilk çarşamba günü düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Günü buluşmalarında vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyen Başkan Osman Zolan, 3 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 09.00'da hemşehrileriyle bir araya gelecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler biriminde vatandaşların istek, öneri ve dertlerini dinleyecek Başkan Zolan, salgın nedeniyle ara verdikleri halk günü buluşmalarının ikincisini düzenlediklerini belirterek, “Denizli'ye ilişkin söyleyecek sözü olan tüm vatandaşlarımızı halk günümüze bekliyorum. Vatandaşlarımız burada randevu almaksızın benimle görüşüp dertlerini ve taleplerini iletme imkanı bulacak” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık