Başkan Zolan “Büyükşehir’le İftar Vakti” programına konuk oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan boyunca yerel TV kanallarında canlı yayınlanan iftar programına, Başkan Osman Zolan konuk oldu. Denizli’de yaşanan ramazan ayının güzelliklerinden bahseden Başkan Zolan, çocukluğunda yaşadığı ramazan anılarını izleyicilerle paylaştı.

Başkan Zolan “Büyükşehir’le İftar Vakti” programına konuk oldu
  • 21 Nisan 2022, Perşembe 16:29

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yıl ilk kez DEHA TV, DRT ve World Türk ekranlarında yayınlanan “Büyükşehir’le İftar Vakti” programının canlı yayın konuğu oldu. Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliyesi ve Camii’nden canlı olarak gerçekleştirilen program olumsuz hava şartları nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ali Sürücüoğlu moderatörlüğünde yapılan programda Başkan Zolan, Denizli’deki ramazan ayının manevi havasından ve güzelliklerinden bahsederek, salgın sonrası yeniden mahalle iftarları ile birlikte ramazan etkinliklerini aynı heyecan ve coşkuyla gerçekleştirdiklerini anlattı.  

 

Çocukluğundaki ramazanları anlattı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçmişte yaşanan ramazan aylarını ayrı bir özlemle andıklarını, Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları mahalle iftarları ve etkinliklerle bu güzellikleri yeniden yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya çalıştıklarını vurguladı. Çocukluğunda yaşadığı ramazan aylarını anlatan Başkan Zolan, özellikle sahurları ve mahallede komşularıyla birlikte iftar yapmalarını hiç unutmadığını izleyicilerle paylaştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı müzisyenlerinin de yer aldığı canlı yayında ramazana özel beyit, ezgi ve ilahiler de seslendirildi

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık