Başkan Özbaş yüzlerce kişinin beklediği tarihi günü açıkladı

Sarayköy Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçede yapımı başlayan 410 konut tamamlandı. Yüzlerce kişinin merakla beklediği anahtar teslim töreni tarihini Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş açıkladı. Başkan Özbaş, TOKİ konutlarında 8 Temmuz tarihi itibariyle anahtar teslim işlemlerinin başlayacağını bildirdi.

Başkan Özbaş yüzlerce kişinin beklediği tarihi günü açıkladı
  • 02 Temmuz 2019, Salı 17:18

Sarayköy Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliği ile ilçenin Trafo Mahallesi'nde yapımına başlanılan Denizli ve çevre illerden yoğun bir talep alan 410 konutun yapımı tamamlandı.

 

122 metrekarelik 3+1 ile 85 metrekarelik 2+1 şeklinde yapılan 410 TOKİ konutunun kuraları çekilmiş ve hak sahipleri belirlenmişti. TOKİ konutlarında yapılan son çalışmaların ardından Başkan Özbaş, yüzlerce kişinin merakla beklediği tarihi açıkladı.

8 Temmuz-26 Temmuz tarihleri arasında hak sahiplerine anahtar teslim yapılacağını açıklayan Başkan Özbaş, “ Konumu, planı ve sosyal donatıları ile ülkemizin örnek konut projelerinden bir tanesi olan ve yüzlerce vatandaşımızın ev sahibi olma hayalinin gerçeğe dönüştüğü ilçemizin yeni yaşam merkezi Sarayköy TOKİ Konutları, hak sahiplerine teslim ediliyor. İlçemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

ANAHTAR TESLİMİ İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR NELER?
Yapılacak anahtar teslim töreni ile ilgili gerekli bilgileri paylaşan Başkan Özbaş, “ Konut teslimlerimiz Sarayköy TOKİ Konutları alanında olacak. Konut teslim işlemlerine saat 09:00'da başlayacak olup 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, önce Banka tarafından KDV tahsil edilecek ve ödeme dekontu / faturanın bir örneği alıcıya verilecek. Ayrıca konut teslimi sırasında; konut alıcılarının nüfus cüzdanı, Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası, konut vekâleten teslim alınacak ise vekâletnamenin aslı ve fotokopisi, KDV tutarının bankaya yatırıldığına dair belge veya fatura olması gerekmektedir” dedi.

BLOK BLOK ANAHTAR TESLİM TARİHİ
Blok blok yapılacak olan konut teslim işlemlerini gün gün bilgisini paylaşan Başkan Özbaş, “8 Temmuz’da C2-1 , C2-2 blok, 9 Temmuz’da C2-3, C2-4, 10 Temmuz’da C2-5 , C2-6, 11 Temmuz’da C2-7 , C2-8 blok, 12 Temmuz’da C2-9 blok, 16 Temmuz’da C2-10 - C2-11 blok, 17 Temmuz’da B2- 1 , B2- 2 blok, 18 Temmuz’da B2- 3 , B2- 4 blok, 19 Temmuz’da B2- 5 , B2- 6 blok, 22 Temmuz’da B2- 7 , B2- 8 blok, 23 Temmuz’da B2- 9 blokta bulunan vatandaşlarımıza anahtarları teslim edilecek. Zamanında gelmeyen vatandaşlarımızın anahtarları 24 Temmuz ve 26 Temmuz tarihlerinde teslim edilecek” diyerek bilgi verdi.

Başkan Özbaş, vatandaşların akıllarına takılan bir konu olduğunda 415 10 07 numaralı telefondan Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne ulaşarak sorularını iletebileceklerini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık