Başkan Osman Zolan, Sarayköy’de vatandaşlarla buluştu

Sarayköy ilçesinde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Osman Zolan, yoğun ilgi ile karşılandı. Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını anlatan Başkan Osman Zolan, "Birçok güzel işlerin altına birlikte imza attık. Yapılamaz, çözülemez denilen birçok işleri yaptık" dedi.

Başkan Osman Zolan, Sarayköy’de vatandaşlarla buluştu
  • 25 Ocak 2019, Cuma 16:10

İlçe ziyaretleri kapsamında Sarayköy'ü ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Osman Zolan'a Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Volkan Gezen ve beraberindekiler eşlik etti. Beylerbeyi, Sığma, Uyanık, Caber, Ada, Tepeköy, Ahmetli, Tosunlar, Köprübaşı, Sazak, Karataş, Karaağaç, Tekke, Tırkaz, Karakıran ve Hasköy Mahallesi'nde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Osman, gittiği her mahallede yoğun ilgi ile karşılandı, Sarayköylülerin istek ve önerilerini dinledi. Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği projeleri anlatan Başkan Osman Zolan’ın ziyaret programı gece geç saatlere kadar sürdü.

 

"GÜZEL İŞLERİN ALTINA BİRLİKTE İMZA ATTIK"

Başkan Osman Zolan, "Büyükşehir kararı verildiğinde kafalarda soru işareti vardı. 'Büyükşehir geldiğinde ne olacak? Belediyemiz var kapanıyor artık, bize kim bakacak. Denizli’den buraya hizmet gelir mi?' diye kaygılar vardı. Biz şunu dedik, 'Her şey daha güzel olacak, hiç merak etmeyin' dedik. 'Denizli’de ne varsa aynısı olacak' dedik. 'Artık bir hizmetkârınız değil iki hizmetkârınız olacak. Hem Sarayköy Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi sizlere gece gündüz hizmet edecek' dedik. Şükürler olsun, bugün dönüp baktığımızda Sarayköy’de, Denizlimizde, 622 mahallemizde taş taş üstüne koyduk. Birçok güzel işlerin altına birlikte imza attık. Yapılamaz, çözülemez denilen birçok işleri yaptık" diye konuştu.

 

BÜYÜKŞEHİR TÜM ŞEHRE HİZMET EDİYOR

Denizli’nin büyükşehir statüsüne kavuşmadan önce belde belediyelerinin imkanları doğrultusunda hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Büyükşehir, sadece merkezde değil tüm Denizli geneline hizmet verilmesi sistemidir.  Biz, 'Sizlerden bir şey almaya değil, hizmet etmeye geliyoruz' dedik. Sarayköy Belediye Başkanımızla el ele verip, sizlerin desteğiyle birçok hizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Allah birlik ve dirliğimizi bozmasın" dedi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık