Başkan Doğan’dan Zafer Bayramı’na davet

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri hakkında bilgi vermek amacıyla belediye meclis salonunda basın toplantısı düzenledi.

Başkan Doğan’dan Zafer Bayramı’na davet
  • 29 Ağustos 2019, Perşembe 11:40

Başkan Doğan’ın açıklaması şöyle:
 “Sevr Antlaşması ile birlikte ülkemiz işgal edilmiş, bununla birlikte büyük önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir kurtuluş mücadelesi başlamıştır. 1919 yılında başlayan bu kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos 1922 yılında da taçlanmıştır. 30 Ağustos bir milletin kurtuluş destanlarının yazıldığı, milli mücadelenin başladığı çok önemli bir tarihtir” dedi. Başkan Doğan, “Bizler vatan için şehit ve gazi olan kahramanlarımızı anmak için bir kez daha 30 Ağustos coşkusunu Merkezefendi’de, Denizli’de birlik ve beraberlik içinde kutlamak adına Merkezefendi Belediyemiz adına bir etkinlik oluşturduk. 30 Ağustos Cuma günü Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizi bu kutlama programımıza bekliyoruz. Kutlama programımızın geneli Merkezefendi Kültür Merkezimizde olacak. Saat 19.00-20.00 arası Drone Şenliğimiz ile başlayacak olan kutlama programımız, 20.00-20.30 arasında 30 Ağustos Zafer Turnuvası Ödülleriyle devam edecek. Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimi özellikle 20.30’da başlayacak olan fener alayı yürüyüşüne davet etmek istiyorum. Şapkalarımızla, bayraklarımızla, bandomuzla Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimizle Yenişehir Yürüyüş Yolu istikametinde yürüyüp milli mücadele ruhunu tekrardan yaşamak ve milli bayramlarımızın aracılığıyla birlik ve beraberliğimizi tesis etmek istiyoruz. Fener alayından sonra saat 22.00’de Melek Mosso konserimiz var. Melek Mosso Denizlili bir ailenin kızı. Ailesi yıllardır Denizli’de yaşamakta. Bu anlamda da konserimizi ayarlarken bu hususa çok dikkat ettik. Artık Merkezefendi Belediyesi olarak milli bayramları adına yakışır bir şekilde kutlamak istiyoruz. Sadece 30 Ağustos değil, 29 Ekim, 19 Mayıs, 23 Nisan adına yakışır, milli mücadelenin adına yakışır bir şekilde kutlanacak. Buradan bütün Merkezefendili hemşerilerime, Denizlili hemşerilerime Merkezefendi Belediyemizin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına davet ediyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık