Aynes dün konkordato ilan etti, bugün kayyum atandı

Sahiplerinin 15 Temmuz sonrası FETÖ’den tutuklu yargılandığı Denizli’nin süt devi Aynes 10 Aralık’ta sahiplerine iade edilmişti. Şirketin konkordato talebi dün kabul edildi, Başsavcılık iadeye itiraz edince sahiplerinden alınıp yeniden kayyum atandı.

Aynes dün konkordato ilan etti, bugün kayyum atandı
  • 19 Aralık 2018, Çarşamba 13:38

Sahipleri hakkında FETÖ/PDY’den soruşturma açılan ve yaklaşık 2 yıldır devam eden mahkeme süreci sürpriz bir kararı da beraberinde getirmişti. Yargılamayı yürüten Denizli 2. ağır Ceza Mahkemesi, Aynes hakkında verilen kayyum kararını 10 Aralık’ta kaldırmıştı. Bu kararın ardından Aynes eski sahiplerine devredildi.

Devir işleminin üzerinden kısa süre geçmesinin ardından Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, Aynes ile ilgili kayyumun kaldırılması kararına itiraz etti.

Başsavcılığın talebini değerlendiren Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Aynes’e yeniden kayyum atanmasına karar verdi. Aynes, kısa süre önce devredilen eski sahiplerinden geri alındı. Aynes’e 3 kişilik bir kayyum heyeti atandı.

Aynes için dün de konkordato kararı alınmıştı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık