Aslı Tekstil’e Stevie Awards’tan altın ödül

Aslı Tekstil, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden biri olan The Stevie Awards’tan ‘Yılın Düşünce Liderliği’ kategorisinde altın ödül almaya hak kazandı.

Aslı Tekstil’e Stevie Awards’tan altın ödül
  • 12 Eylül 2022, Pazartesi 13:26

Denizli’de tekstil sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Aslı Tekstil, 2002 yılından bu yana dünyanın önde gelen iş ödülleri arasında yer alan Uluslararası İş Ödülleri Stevie Awards'ta altın ödülün sahibi oldu. 
Sürdürülebilir gelecek için eşitlikçi insan kaynakları politikası gerektiğine inanan Aslı Tekstil, üniversite sanayi iş birliği ile RESPECT projesi kapsamında  “Eşit yarınlar için değişim” kampanyası ile “The Stevie Awards”, “Yılın Düşünce Liderliği” kategorisinde aldığı altın ödülünü 15 Ekim 2022 tarihinde Londra’da gerçekleştirilecek tören ile alacak.
Aslı Tekstil bu projesi ile dünya çapında örnek teşkil eden uygulamaların ödüllendirildiği Stevie Awards'ta birçok global markayı da geride bıraktı. Aslı Tekstil Genel Müdürü Selim Kasapoğlu ödül sonrası yaptığı açıklamada, “Uzun zamandır Respect adı altında sürdürülebilirlik felsefemizi geliştiriyoruz. Bu yıl ‘Eşit Yarınlar İçin Değişim’ sloganıyla çalışmalar gerçekleştirdik, çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda çalışanlarımızın söz aldığı bir sahne etkinliği gerçekleştirdik. Sahnede yer alan çalışma arkadaşlarımız çıktıkları bu yolda ısrarcı ve başarılı olmanın, kendi fikirlerini filtresiz aktarabilmenin gurunu yaşadılar. Daha da önemlisi sadece kendilerine değil çalışma arkadaşlarına ilham verdiler” dedi. 

“ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZIN HAYATINA DOKUNUYORUZ”
Liderlik kültürünü başka bir iletişim modeli ile şirketlerinde hayat geçirdiklerini ifade eden Aslı Tekstil Genel Müdürü Selim Kasapoğlu, “ Liderler etkileyen, takip edilen, yenilikçi ve motive eden kişilerdir. Biz çalışma arkadaşlarımızın önce kendi hayatının, sonra da süreçlerinin lideri olmasını önemsiyoruz. Bu nedenle çalışma arkadaşlarımızın düşüncelerini özgürce aktarabilen, sorgulayan, yaşama her zaman farklı pencereden bakabilecek cesareti olan ve kutunun dışında düşünebilen bireyler olması için eğitimler veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Eşit Yarınlar İçin Değişim inancımızı uluslararası prestijli iş ödülleri listelerinde duyurmaktan; ekoloji dostu ürünlerimizi, yenilenebilir enerji yönetimimizi ve doğaya duyduğumuz saygıyı eşitlikçi yaklaşımımızla sürdürmekten gurur duyuyoruz” dedi.

Aslı Tekstil
1932 yılında Durmuş Kasapoğlu’nun evinde ürettiği çarşafları Anadolu’nun çeşitli bölgelerine satmasıyla başladı. Her geçen gün kendini yenileyen, gelişen bir anlayışla hareket eden şirketin sahip olduğu köklü birikimle bugünkü Aslıteks’in temelleri 1995 yılında atıldı. Tekstilin başkenti Babadağ’da dokuma el tezgâhlarından aldığı mirası, modern ve çevreci tekstil üretimi anlayışı ile birleştirildi. 1995 yılında her geçen gün kendini yenileyen, gelişen bir anlayışla hareket eden şirketin sahip olduğu köklü birikimle bugünkü Aslıteks’in temelleri atıldı. Tekstilin başkenti Babadağ’da dokuma el tezgâhlarından alınan miras, modern, insan odaklı ve çevreci tekstil üretimi anlayış ile birleştirildi.  Aslıteks aylık 1.000 ton boyama, 400.000 mt jet baskı, 400.000 kg kumaş satış kapasitesiyle bugün uluslararası markaların örgü kumaş üretimi ve dijital baskı alanlarında ilk tercih olmaya devam ediyor.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık