Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ilk nikâh kıyıldı

Pamukkale Belediyesi’nin hem il geneli için hem de Aktepe Mahallesi ve çevresi için önemli projelerinden biri olacak Aktepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar tamamlandı, bir bir etkinlik alanları faaliyete geçmeye başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Aktepe Sosyal Tesisleri’ndeki ilk nikah akdini gerçekleştirdi.

Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ilk nikâh kıyıldı
  • 01 Eylül 2022, Perşembe 16:34

Pamukkale Belediyesi Aktepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalarda sona gelindi. Yaz aylarında spor alanlarının aktif hale getirilmesiyle yaklaşık 3 aydır spor kursları ve Pamukkale Belediyesporlu sporcuların antrenmanlarını yaptıkları Aktepe Sosyal Tesisleri’nde, Eylül ayının ilk günü nikah memurluğu da aktif olarak hizmet vermeye başladı. Pamukkale Belediyesi Sevindik nikah dairesinin, Aktepe Sosyal Tesisleri’ne taşındığını, kıyılan bu ilk nikahla birlikte tüm bölge halkına duyurmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bölgemize muhteşem bir tesis kazandırıldı. Bugün gelin ve damat gibi bizde çok heyecanlıyız. Bizim açımızdan da burada muhteşem bir tesis kazandırıldı memleketimizin, şehrimizin hizmetine. Şu anda Aktepe Sosyal Tesisimiz içerisinde bulunan nikah salonundaki ilk nikahımızı kıyacağız. Hem nikahımız, hem de bu tesisimiz, vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Aktepe Sosyal Tesisleri’nde kıyılan ilk nikahın gelin ve damadı Halise-Süleyman Aksoy çifti, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye hem nikahlarını kıydıkları için hem de bölgenin en önemli ihtiyaçlarına cevap verecek bir tesis yaptığı için teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık