Ak Partililer sosyal medyadan Zolan’a destek oluyor

Özellikle suya 3 yıl sonra yapılan zamla birlikte muhalefetin eleştiri tahtasına oturttuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a Ak Partili gençlerden destek geldi. Destek kısa sürede büyüdü.

Ak Partililer sosyal medyadan Zolan’a destek oluyor
  • 22 Temmuz 2019, Pazartesi 15:31

Ak Partili gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan için sosyal medyadan destek harekatına başladı. 31 Mart seçimlerinde tekrar göreve gelen Başkan Zolan için Ak Parti Denizli İl Gençlik Kolları üyeleri, bugüne kadar Denizli’ye kazandırılan yatırımları hatırlattı.

Twitter’den #HizmetteTarihYazanOsmanZolan etiketiyle etiket açan gençler, Başkan Zolan’ın göreve geldiği günden bu yana Denizli’ye kazandırdığı kente çağ atlatan yatırımları paylaşarak üzerine de kendi notlarını düştüler.

Etikete tüm teşkilatlar ve Başkan Zolan’ı destekleyenler olmak üzere kısa sürede binlerce mesaj geldi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık