Ak Partili başkandan, eski Ak Partili başkana ‘borç afişli’ gönderme

31 Mart seçimlerinden sonra partisi değişen belediyelerde kendini gösteren ‘borç afişi’ Çardak Belediyesi’ne de asıldı. Yeni başkan Hüsnü Yılmaz, Çardak’ı 5,2 milyon liradan fazla borçla devraldığını belirten afişi asınca eski başkan Mahmut Öztürk, bazı hesaplar paylaşıp toplam borcun 750 bin lira dolayında olduğunu ileri sürdü.

Ak Partili başkandan, eski Ak Partili başkana ‘borç afişli’ gönderme
  • 03 Mayıs 2019, Cuma 14:23

Çardak’ta Ak Parti’den aday gösterilmeyince Demokrat Parti’den aday olan ve seçimi kaybeden Mahmut Öztürk ile Ak Partili yeni başkan Hüsnü Yılmaz arasında borç tartışması yaşanıyor.

 

Denizliguncel.com’un özel haberine göre; Çardak Belediye binasına asılan ve 5 milyon liradan fazla borcun olduğunu gösteren afiş, ilçede günün konusu oldu. Seçimi yüzde 50,7 oy oranıyla kazanan Ak Partili Başkan Hüsnü Yılmaz’ın astığı afişte borçlar kalem kalem yazıldı; en çok borcun ise belediyeye iş yaptırılan şirketlere olduğu dikkat çekti. Eski başkan Mahmut Öztürk tarafından kurulan belediyeye bağlı Çardak Beltaş A.Ş.’nin de borçları yazıldı ve toplam borcun 5 milyon 243 bin 634 lira 13 kuruş olduğu belirtildi.

 

Afişin asılmasının hemen ardından Ak Parti’nin aday göstermemesi sonrası Demokrat Parti’den aday olan ve seçimi kaybeden Mahmut Öztürk ise sosyal medya üzerinden cevap atağına geçti. Elle yazılmış notları paylaşan Öztürk, Belediyenin toplam borcunun 757 bin lira, Çardak Beltaş’ın ise 25 bin lira borcu olduğunu ileri sürdü. Öztürk, afişteki verilerin yalan olduğunu ileri sürerken, “Ben hesap vermeye hazırım” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık