Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Kayseri’de yapıldı: Başkan Zolan da katıldı

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında Kayseri’de yapıldı. Toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı “Kayseri’nin yolu açık olsun” dedi.

Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı Kayseri’de yapıldı: Başkan Zolan da katıldı
  • 20 Haziran 2021, Pazar 16:22

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında Kayseri’deki AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı tamamlandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başkan Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti Yerel Yönetimler başkan yardımcıları ve belediyelerin genel sekreterleri ile üst düzey yöneticiler katıldı.

Özhaseki ve beraberindekiler 3 günlük Kayseri temasları kapsamında Erciyes Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulundu.Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Master Plan kapsamında Erciyes’in 12 ay aktif bir şekilde değerlendirilebilmesine yönelik projelendirilen Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni gezen heyet, burada penaltı atışı yaptı.

Heyet ardından Gevher Nesibe Medresesi’ndeki Selçuklu Müzesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından kültür ve sanat merkezine dönüştürülen tarihi Kayseri Kalesi ile Sanatçılar Sokağı’nı gezdi.

Heyete, Başkan Büyükkılıç tarafından Kayserispor forması hediye edilirken, esnafı ziyaret eden başkanlara pastırma ve sucuk ikramında bulunuldu. AA

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık